×
Management

June, 2016
Cost to produce tomatoes exceeds R$ 100,000
The Hortifruti Brasil Special Tomato issue (June, 157th edition) shows that production costs have been rising year by year. In 2016, higher costs of tomato production are mainly due to high dollar, energy,credit rates, as well as unfavorable weather. The June issue show
leia mais
August, 2016
Right from the farm!
Fruit and vegetables go a long way until consumers to enjoy them, but there are alternatives to producers to sell their products straight to the customers. Faced with the possibility of shortening the way from producers to consumers, Hortifruti Brasil team shows in its
leia mais
October, 2016
Special Potato: Record price is not synonymous of high profitability
Hortifruti Brasil team releases the Special Potato 2016 issue with updated cost production of Vargem Grande do Sul (São Paulo state) and south of Minas Gerais state, including a new survey in the region of São Gotardo (Minas Gerais state). Even with high prices, potato prod
leia mais
November, 2016
November issue: Good management practices in fruit production
Hortifruti Brazil magazine presents its Especial Fruit issue with good management practices for grape and mango sectors. The cover article suggests that fruit producers should use five management tools in the farm daily: Production Planning, Cost, Quality, Trading and Marketing.
leia mais
May, 2015
Especial Citros: Mesmo com preços maiores, ainda é preciso fazer mais com menos
A Hortifruti Brasil acaba de lançar o Especial Citros na edição de maio. A edição traz uma retrospectiva das três safras anteriores que marcaram a recente crise na citricultura, e apresenta perspectivas para a temporada 2015/16, que já sinaliza preços mais remuneradores. A matéria traz, ainda, índic
leia mais
June, 2015
Especial Tomate: Gestão Sustentável & Custos
A Hortifruti Brasil apresenta na edição de junho de 2015 o Especial Tomate, o tradicional estudo sobre a evolução dos custos de produção de tomate em importantes regiões produtoras, como em Mogi Guaçu/SP (safras de inverno 2014 e 2015) e de Caçador/SC (safras de verão 2013/14 e 2014/15). Mesmo com o
leia mais
October, 2015
Especial Batata - Como gerir a bataticultura com custos em alta e demanda em baixa?
A Hortifruti Brasil traz na edição de outubro de 2015 mais uma edição de custo de produção da batata, avaliado em face da crise econômica/fiscal e política que o País atravessa. Para esta edição, a HF Brasil fez a an&aacu
leia mais